Warning: is_executable() [function.is-executable]: open_basedir restriction in effect. File(/usr/local/bin/curl) is not within the allowed path(s): (/home/hartajud:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in /home/hartajud/public_html/class/snoopy.class.php on line 208

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hartajud/public_html/class/snoopy.class.php:208) in /home/hartajud/public_html/inc/functions.php on line 6
Motel Biamin - Satu Mare
Localitati Satu Mare
Satu Mare
Cautari Frecvente
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z
City break

Motel Biamin 2*

Adresa contact:
Tasnad, Romania
str. Stefan cel Mare 145
Telefon: 0261 827515, 0744 612167
Email: rezervari@biamin.ro
Web: http://www.biamin.ro/
Descriere:
Situat in frumoasa zona a Tasnadului, Motelul Biamin va ofera o alternativa de a va petrece un sejur placut bucurandu-va de serviciile oferite: conditii excelente de cazare in camere cu dotari moderne, parcare.
Deasemenea va puteti bucura de calitatiile terapeutice ale apei termale fie in piscina acoperita fie in bazinul in aer liber puse la dispozitia dumneavoastra.
Servicii:
- Camere:
Motelul Biamin va pune la dispozitie camere dotate cu baie proprie si televizor cu cablu cu peste 20 de canale tv, frigider, incalzire centrala si asta indiferent pentru ce tip de camera optati din urmatoarele: 7 camere cu un pat, 20 de camere cu 2 paturi, 2 camere cu 3 paturi sau apartamentul cu 2 camere: o camera cu un pat matrimonial iar cealalta cu 2 paturi.
Casute:
Daca doriti un alt gen de cazare va invitam sa va cazati la una din cele trei casute care au apa curenta si doua paturi si se afla la cativa metri de motel, accesul la celelalte facilitati oferite putand avea acces la fel de usor
- Bar de zi:
In barul nostru de zi amenajat cu bun gust va puteti bucura de un ambient placut in campania celor dragi avand la dispozitie o gama variata de bauturi .
-Sala de mese:
Sala de mese cu o capacitate de 50 de locuri este ideala pentru a sevi principalele mese ale zilei, personalul nostru punandu-va la dispozitie pereparate din cele mai diverse din bucataria traditionala, dar si din cea internationala.


Cauta in Satu Mare
Bilete avion  • Bilete low cost
Atractii si zone de interes
Banci
Banca Romana Pentru Dezvoltare
Raiffeisen Bank
Banc Post
Banca Comerciala Romana
Banca Transilvania
Raiffeisen Bank
Invatamant
Scoala Generala Nr. 2
Liceul Agroindustrial Contabilitate
Liceul Teoretic Nr 2
Scoala cu clasele I-VIII Avram Iancu
Scoala cu clasele I-VIII Balcescu-Petofi
Scoala cu clasele I-VIII
Liceul De Cultura Generala
Primarie
Primaria Negresti Oas
Primaria Satu Mare
Primaria Orasului Tasnad
Farmacii
Galenus
Gold T Farm
Hyperion S.R.L.
Hristiana S.R.L.
Hygeea S.R.L.
Edelweiss S.R.L.
Galenus
Lista strazi
cde
fgh
ijk
lmn
opq
rst
uvw

Ghid
Informaţii generale
Aşezare
Īn partea de nord-vest a Romāniei, īn bazinul inferior al Someşului.

Vecini
La nord: Ucraina, la vest: Ungaria, la est: Judeţul Maramureş, la sud-est: Judeţul Sălaj, la sud: Judeţul Bihor.

Suprafaţa
4.418 km2 (respectiv 1,4% din teritoriul ţării).

Populaţie
394.000 locuitori.

Oraşe
Satu Mare, reşedinţă de judeţ, cu 130.000 locuitori, unul din cele mai vechi oraşe din Transilvania. Alte oraşe: Carei, Negreşti Oaş. Tăşnad.

Relieful
Este variat şi are forma unui amfiteatru ce coboară din est spre vest, deosebindu-se două trepte: cāmpia (2/3 din suprafaţa t.. citeste mai mult